OM KLUBBEN

Club Eclaire er en lille og intim swingerklub for mennesker med frit og eventyrlystent forhold til seksualitet. Vi er en åben og imødekommende klub med fokus på, at alle – både singler og par – er velkomne. Vores klub er for alle uanset køn og seksualitet, men er forbeholdt besøgende af skandinavisk etnicitet. Klubbens DNA er helt igennem dansk. Vi tror på og står ved de danske værdier og traditioner, herunder ytringsfrihed og ligestilling. I Club Eclaire er alle lige uanset køn og har krav på respekt og ret til at vælge til og fra.

I Club Eclaire møder du bare op som gæst, men vi forbeholder os naturligvis retten til at afvise enhver, som efter vores opfattelse ikke bidrager positivt, ikke matcher klubbens værdier eller blot ikke passer ind i klubbens gæstesammensætning det pågældende tidspunkt. Der kan til tider være en overvægt af det ene eller andet køn. Vores personale tager bestik af den aktuelle konstellation og skønner, hvad der er hensigtsmæssigt, og forbeholder sig derfor retten til at afvise i døren på det foreliggende.

Ønsker du at se klubben lidt an, inden du eventuelt deltager, tilbyder vi gratis fremvisning hver fredag og lørdag fra 18.30-19.00. Her kan du besøge lokalerne og stille alle de spørgsmål, du måtte have. Mange vælger blot at kigge eller socialisere de første par gange. Det er helt okay. Et besøg i Club Eclaire forpligter aldrig.

Vi holder åben samtlige ugens dage. Langt størstedelen af tiden er klubben ubemandet – bortset fra fredag- og lørdag aften, hvor vores personale slår dørene op og byder velkommen. I dette tidsrum er opholdsrummet klubbens bankende hjerte. Her er det sociale aspekt, hyggen, i centrum – og det er her, at flirt og forførelse for alvor blomstrer. Fredag- og lørdag aften er der i øvrigt dresscode.

Vi gør meget for, at der i klubben er rent og pænt, samt en dejlig, intim, erotisk og rar stemning, så det er et rart sted for alle at være. Klubben har daglig rengøring ved fast rengøringsfirma, og i åbningstiden ligger lokalerne hen i afdæmpet, erotisk belysning.

Club Eclaire ligger centralt placeret i Aalborg (kun 500 meter fra busstation og hovedbanegård) og har diskret indgang fra parkeringspladsen bag butikken.FACILITETER

  Bar med tilhørende opholdsrum, hvor man kan socialisere med de øvrige gæster
  Garderobe/omklædningsrum med aflåste skabe, samt toilet og bruseniche
  3 aflåselige privatrum. To af disse er med gloryholes (som dog kan lukkes af, hvis det ønskes), og et tredje er med spejlvæg
  1 darkroom med gloryholes
  1 stort, åbent rum med stor madras, gynækolog-stol og gynge, samt hems med madras
  2 små film rum og 1 PC rum med internet-adgang til fri afbenyttelse
  Separat rygekabine med kraftig udsuging og lukket dør, så røgen ikke kommer ud i de øvrige lokaler
  Kondomer og glidecreme er frit tilgængeligt i alle rum.

Fredag- og lørdag aften får du ved ankomst udleveret håndklæde, samt nøgle til dit opbevarings-skab.

Fredag- og lørdag aften kan der købes drikkelse i klubbens bar. De øvrige dage er det muligt at benytte den opsatte kaffeautomat i garderoben, samt at købe drikkelse i butikken ovenpå.VIGTIG INFORMATION

 Der er opsat video-overvågning i bar-området og omklædningsrummet. Dette er udelukkende for din sikkerheds skyld. Det optagne materiale anvendes naturligvis kun af politiet og kun i tilfælde af lovovertrædelse.

 Club Eclaire har tilknyttet uniformeret vagtmand, som i åbningstiden lejlighedsvis og uden forudgående varsel tilser klubben.

 Klubben er ubemandet alle dage, bortset fra fredag- og lørdag aften, hvor vores personale byder velkommen og varetager salg fra baren.

 Fredag- og lørdag aften er der dresscode i klubben.