OM KLUBBEN

Club Eclaire er en lille og intim erotisk klub for medlemmer med frit og eventyrlystent forhold til seksualitet. Klubaftener er fredag og lørdag fra kl. 19 til 02. Vi er en åben og imødekommende klub med fokus på, at alle – både singler og par – er velkomne. Vores klub er for alle uanset køn og seksualitet. Klubbens DNA er helt igennem dansk. Vi tror på og står ved de danske værdier og traditioner, herunder ytringsfrihed og ligestilling. I Club Eclaire er alle lige uanset køn og har krav på respekt og ret til at vælge til og fra.

Ønsker du at se klubben lidt an, inden du eventuelt deltager, tilbyder vi gratis fremvisning hver fredag og lørdag fra 18.30-19.00. Her kan du besøge lokalerne og stille alle de spørgsmål, du måtte have. Mange vælger blot at kigge eller socialisere de første par gange. Det er helt okay. Et besøg i Club Eclaire forpligter aldrig.

Der er åben samtlige ugens dage. Langt størstedelen af tiden er klubben ubemandet – bortset fra på klub aften fredag- og lørdag aften fra 19 til 02, hvor vores frivillige medlemmer slår dørene op og byder velkommen. I dette tidsrum er opholdsrummet klubbens bankende hjerte. Her er det sociale aspekt, hyggen, i centrum – og det er her, at flirt og forførelse for alvor blomstrer. Fredag- og lørdag aften er der i øvrigt dresscode.

Når de frivillige medlemmer slår dørene op fredag- og lørdag aften, er det til en helt anden oplevelse. Her er klubben i tidrummet 19-02 en intim erotisk klub. Her er baren bemandet, og der vil kunne købes drikkelse.

Vi gør meget for, at der i klubben er rent og pænt, samt en dejlig, intim, erotisk og rar stemning, så det er et rart sted for alle at være. Klubben har daglig rengøring ved fast rengøringsfirma, og i åbningstiden ligger lokalerne hen i afdæmpet, erotisk belysning.

Lokalerne ligger centralt placeret i Aalborg (kun 500 meter fra busstation og hovedbanegård) og har diskret indgang fra parkeringspladsen bag butikken.FACILITETER

  Bar med tilhørende opholdsrum, hvor man kan socialisere med de øvrige gæster
  Garderobe/omklædningsrum med aflåste skabe, samt toilet og bruseniche
  3 aflåselige privatrum. To af disse er med gloryholes (som dog kan lukkes af, hvis det ønskes), og et tredje er med spejlvæg
  1 darkroom med gloryholes
  1 stort, åbent rum med stor madras, gynækolog-stol og gynge, samt hems med madras
  2 små film rum og 1 PC rum med internet-adgang til fri afbenyttelse
  Separat rygekabine med kraftig udsuging og lukket dør, så røgen ikke kommer ud i de øvrige lokaler
  Kondomer og glidecreme er frit tilgængeligt i alle rum.

Fredag- og lørdag aften får du ved ankomst udleveret håndklæde, samt nøgle til dit opbevarings-skab.

Fredag- og lørdag aften kan der købes drikkelse i klubbens bar. De øvrige dage er det selvbetjening i køleskabet i omklædningen.VIGTIG INFORMATION

 Der er opsat video-overvågning i bar-området og omklædningsrummet. Dette er udelukkende for din sikkerheds skyld. Det optagne materiale anvendes naturligvis kun af politiet og kun i tilfælde af lovovertrædelse.

 Club Eclaire har tilknyttet uniformeret vagtmand, som i åbningstiden lejlighedsvis og uden forudgående varsel tilser klubben.

 Fredag- og lørdag aften er der dresscode i klubben.